2011. április 25., hétfő

TordasZoo Húsvéti Kupa

Voltunk Tordason is szombaton a húsvéti kupán.Csapattársam megkért, hogy vigyem el a kutyáját magammal mivel most kedvezményes nevezés volt igy második kutyától ingyenes volt a dij. Szóval most 3 kutyával versenyeztem és nagyon izgalmas volt.Összesen kétszer edzettem Ninával, az utcáról befogadott husky keverékkel. Nináról annyit kell tudni, hogy nagyon bizalmatlan, kajla és igazi szőke bombázó. Tipikus az a szitu, hogy megy a pályán majd megtorpan az ugró aksi előtt és az jön le a fejéről mintha most látott volna először akadályt és ott szőőőkül előtte, hogy fuuuu akadáááály.Szóval durva egy kutya, féltem is, hogy mit fogunk alkotni. Eljött a nagy nap és elkapott az adrenalin. Szépen bevonultam a 3 kutyával, páran meg is állitottak, hogy honnan van a 3. kutyus.Ninával kezdtem, lefutottuk először az A1 maxi pályát. Hibátlanra sikeredett ezzel 3. helyezett lett. Az open jumping futam követte ahol sajnos kizárattam egy rossz mozdulat miatt viszont fantasztikus volt a kiskirálylány. Összetettben is 3. helyet kaptuk.Utána jött Biggie az open jumping pályával, ahol ugyancsak hibátlant kaptunk azt hiszem 4. vagy 5. helyezést elérve. Az A2 futamánál már olyannyira szét voltam csúszva, hogy bekaptunk két 5 pontos hibát de nagyon ügyeske volt!Mayával is hibátlan open jumpingot tudhattunk magunk mögött és az A2 futamánál sajnos megint miattam egy megtagadást is összeszedtünk de még igy is hazahoztunk egy 2. és egy 3. helyezést.Szuper nap volt de a meleg totál szétszedett mindenkit. Fájt a fejünk a lovardában, izzadtunk, minden bajunk volt a végére.
Pluszban az is fárasztott engem, hogy mivel nem jött edzőnk ezért nem volt ki segitse a kezdő csapattársamat ezért engem biztak meg ezzel a feladattal. Pályát járni velük, mondani mit hogy kell plusz vezényelni ott mindent a pálya széléről miközbe mentek. (neki nagy segitség ha kiabáljuk, hogy most fuss meg válladat húzd stb...nem értem, én nem hallom meg olyankor mit kiabálnak :D )
Nina futama:



Beaglek futama

2011. április 18., hétfő

XVI. Medivid cup

A hétvégét Gyulán töltöttük egy 2 napos versenyen. A csapatból 10-en mentünk, és fergeteges hangulatot csaptunk. A verseny fantasztikus volt, pörgött és élvezetes volt. A birók futós de technikás pályákat tettek ami ugyebár a mi kedvencünk.
Sikeres volt mindkét nap az egész KASE számára. A két napot összetett eredménnyel díjazták ami azt jelenti, hogy Mayával A2 midi -1. helyét hoztuk el és a csapat futamok 2. helyét (KASE beagles néven futottunk és Maya,Biggie és Charlie biglik voltak benne) Biggie nem lett helyezett csak egyéniben de sajnos az az összetettben nem látszódott, mert a jumpingban sajnos kizártam szegényt viszont az egy kizárást sok-sok hibátlan követte és ezzel Biggie is feljutott A2-be :)



2011. április 11., hétfő

Szlalom + Zóna

Sokat gyakoroljuk a szlalomot és teljesen meg vagyok vele elégedve most. Minden hogyan beletalálnak, gyorsak és vuvuznak is ráadásképpen :D


A zónával viszont nem vagyok megelégedve. Olyan van is meg nincs is. Az épp hogy megvan kategória. Erre most nagyon rá kell gyúrni!

2011. április 10., vasárnap

Kicsit jobban

Manapság kezdem összeszedni magamat az edzéseken, a jó idő miatt gyakrabban vagyok kint a kertben a csajokkal és sokat gyakorlunk ami szerintem jól látszik rajtunk. Ma voltunk edzésen, itt a kis videó róla. Megvagyok elégedve a teljesitményünkkel, néhol elrontom de belefér :)


2011. április 3., vasárnap

Bregyó

Tegnap kimentünk barátnőmmel és a csajokkal a Bregyóba. (Bregyó Székesfehérvár Sportközpontja)
A meleg ellenére jól tűrték a sétát, mivel az egész városon átgyalogoltunk, a Bregyóba pedig még gyakoroltunk is a fa kerülgetést. A videó nem éppen a jó pillanatokat örökitette meg, mert gyakorlás után jutott eszembe, hogy kéne videózni de valami ilyesmit csináltunk.