2011. június 17., péntek

Gemenci képek

Maya és a gemenci kupa rozettái. Kicsit bugyuta fejet vág szegényem :D





Kaptunk még képeket, és annyira tetszenek, hogy muszáj megosztanom :)
Olyan szépek, tessék gyönyörködni :D



2011. június 12., vasárnap

III. Gemenc Agility Vándorkupa

Eljött a várva várt nap ami nem is volt olyan jó nap...Reggel az elsők között megérkeztünk Szekszárdra, hamar lepakoltunk az árnyékba és kezdődhetett is a verseny. Két pályán építkeztek.

Először az A2 agility futamot teljesítettük, ahol egy-egy megtagadás lett Mayával (aki 3. lett) és Biggievel is (aki 4. helyezett lett)

A következő menet a másik pályán történt, ott open jumpingot futottunk. Nem lett túl rózsás mivel az első pályánál hűsöltünk és vártuk, hogy a csapattársaink fussák a pályát miközben bemondták a mikrofonba, hogy a midik járják a pályát. Gyorsan felpattantam, rohantam és lejártam a pályát, futottam vissza, kutyákat felkaptam, megint rohanás vissza és már mehettem is. Szóval eléggé kapkodás volt amiért több megtagadással jöttem le a ringről mindkét csajszival.

Az utolsó futam egy open agility futam volt ahol Biggie ugyan csiga lassún de hibátlan 8. lett Maya pedig kizárást kapott mert visszajött a kúszóból.

A lényeg a lényeg, hogy totál szét voltunk zuhanva és nem a legjobb napot tudhattuk magunk mögött. Ezek ellenére két rozettát is hazahozhattunk, mivel Mayácska A2 összetettben 2. lett.

A verseny végén beszélgettem az egyik agilityssel és arra jutottunk, hogy egy kicsit most szüneteltetjük az edzéseket. Most pihenő időszaknak nézünk elébe és ha úgy van, hogy elfogadják a nevezésünket a július 10-i Tordasi agility vizsgára akkor előtte egyszer kimegyünk edzeni de addig semmi.

Videók (sajnos a többi nem lett felvéve) :



2011. június 8., szerda

Kezdődik...

A tegnapi edzés elég jóra sikeredett én úgy érzem. Az elején esett az eső és utána jó hűvös idő volt, a kedvem is rendben volt szóval tudtam figyelni is mit csinálok. Joey egy csodabogár, rettentően büszke vagyok rá. Adél és Bálint (a gazdik) is kijöttek egy 10 percre, megszemlélni fiuk munkáját és elégedetten távoztak :)

Biggie és Maya is elég gyors volt végre (bár csúszott a fü) A szlalomjuk is gyönyörü volt és holnap elővesszük a pallót, amin remélhetőleg nem fogunk bénázni és lesz szép zónánk.

Szombaton verseny...Már nagyon várom és nagyon remélem, hogy ilyen idő lesz mint most, eshet is az eső nem gond de ne legyen hőség, mert akkor semmi értelme menni :/

2011. június 7., kedd

Flying beagles

Joeyval egyre szebben haladnak a dolgok. Ma is voltunk edzésen és megismerkedett a hintával is ahol bátran helytállt és nem okozott különösebb problémát a számára. Az irányok is szépen mennek, már sokszor eltávolodhattam tőle és javitotta önmagát. Nagy reményeket füzök hozzá, jó kis páros leszünk szerintem :)
A szlalomján nagyon gondolkodok. Igazából a folyosós módszer tünik nekem a legegyszerűbbnek és legérthetőbbnek viszont nincsenek itthon rá kellékeim viszont ma csapattársam elmondta honnan lehetne beszerezni hozzá rudakat szóval lehet még a héten elmegyünk a boltba és veszünk.

Maya és Biggie is szépen dolgozott a mai nap. Fejben én is jobban ott voltam ma edzésen viszont még mindig van valami amitől nem érzem teljesnek az egészet. Lassúnak tünik mindkettőjük, punnyadtnak a felvezetésem szóval nem az igazi...Remélem a verseny és az utána lévő edzések már pozitivabb nyomot hagy bennem.

2011. június 5., vasárnap

Hárman párban

Kezdetét vette Joey agilitys karriere. Maya tesója olyan szinten kepeszt a pályán, hogy innen már nincs visszaút. Tegnap is és ma is kint voltunk edzésen és olyan gyönyörűen vette az akadályokat. Már tudja az ugrót,a kúszót, a pallót és szlalomozni is úgy ahogy tud, de most akarok nekiállni folyosós módszerrel megtanítani. Az ugrók mellett sokszor már nem kell vezetnem az "orránál fogva" hanem szépen tudok futni mellette és sokszor már küldeni is tudtam. Hihetetlen mennyire hamar leesett neki a lényeg pedig olyan kis szerencsétlen szegénykém :D Na jó annyira nem, imádom a kis hülye fejét annyira megakar felelni és annyira boldogan csóvál nekem :)



Csajokról se feledkezzünk meg, ők is szépen teljesítettek a hőség ellenére bár visszavettek jócskán a tempóból. Hiába úsztak a tóban és hiába hűsöltek az árnyékban nem bírják :( Jövő héten verseny és fogalmam sincs mit csináljak velük. Talán jó megoldásnak tűnik az, ha viszek parizer helyett kolbászt meg szalonnát... ;-)