2012. február 28., kedd

Biggie 7. éves!

Biggie a mai nap betöltötte 7. életévét! Boldog születésnapot drága kis kutyám!
Köszönöm neked azt a sok élményt amit adtál nekem, azt a sok tapasztalatot amit melletted szerezhettem és azt a sok örömöt amit együtt átéltünk! Remélem még nagyon sokáig mellettem leszel!

MEOE Téli Kupa utolsó fordulója

Vasárnap részt vettünk a téli kupa utolsó fordulóján is Szigetszentmiklóson. Sascha Grunder volt a biró, egyik kedvencünk! Jó volt újra látni és újra futni a pályáit :)
Biggie utolsó A2-es versenyét futotta, áprilisban Medivid kupán már A3-ba van nevezve :)
Az open jumping futamban Biggie hibátlanul teljesitett, megszerezve a 17. helyet.


Mayácska 1 verő hibával a 22. helyen végzett. Nagyon tetszett ez a futamunk (is) :)


Ezek után jöttek az agility futamok. Vért izzadós pályákat kaptunk, sorra szedte a kizárásokat viszont bent a pályán nagyon élveztem futni. Igaz mindkettő csajszival kizárattam magam de nem lényeges, nagyon jó volt és ez a fontos :) Biggienél nem vettem észre a szlalom utolsó rúdját, hiszen kihagyta a kisasszony és mivel nem javítottam ezért kisípoltak.


Mayánál is elrontottam sajnos, elhúztam a kúszó felé és mikor javitani szerettem volna már teljesen szétestünk és senki se értette egymást :D De nem baj, addig és utána is szép volt szerintem és kezdünk újra a régiek lenni, újra kezdünk összeállni és összehangolódni.


A futamok végén kihirdették a pontokat a 4 forduló eredményei alapján és Biggie nagyon elhúzva elhozta az A2 midi 1. helyét :) 120 ponttal nyert, a második helyezettnek pedig 92 pontja lett.
Biggie lett az összes kategória 2. legjobbja, az első 125 ponttal nyert. :)
Ügyes-okos kis bejglim :)

2012. február 19., vasárnap

Biggie is A3 !!!!

Tegnap újra meglátogattuk Tordasot, utoljára nyáron versenyeztünk ott és most jó érzés volt megint ott lenni. Maga a verseny nem volt betervezve nálam, az egész onnan indult ki, hogy felszabadult a visszamondások által 6 hely és letámadtak facebookon, hogy nevezzek. Valahogy éreztem, hogy muszáj neveznem mivel szurkolni alapból mentem volna. Szüleimmel megbeszéltem, elengedtek,neveztem.
Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk, nem fagytunk szét és még napozni is tudtunk.
Először open jumping pályát futottunk, Biggie újra hibátlan futammal zárta és a 6. helyet kaptuk meg (24-ből).
Mayácskáról még annyit, hogy ugye manapság borzasztóan teljesitettem mellette, szét voltam zuhanva, rágörcsöltem stb. Hát tegnap ez nem igy volt :) Jó összhangban futottuk le az open jumpingot is, ahol a fránya 1 lépésem miatt túltoltam a szlalomba ezért a második kapuba ment bele igy hát 1 hibás open jumpingot futottunk, ezzel megszerezve a 9. helyet.
Utána jött az A2 agility, ahol Maya sajnos kizáratta magát az utolsó előtti akadálynál :( Pedig gyönyörü szép zónái voltak ami egy újabb piros pont számunkra de sajnos annyira elfáradtam már a nap végére, hogy nem figyeltem eléggé és a palló után elment kúszni mikor én más irányba már hivtam le :( Viszont imádtam a futamunkat, nekem nagyon tetszett.
Na és Biggie...Hibátlan futam, gyors futam....3. hely = A3 !!!!!!!!!! El se tudom mondani milyen érzés, nagyon jóóó!!!! Imádom a kis banyámat :) A2 midi összetett 2. helyét is mi hoztuk el.

2012. február 9., csütörtök

Maya power

Köszönet érte Karácsonyi Krisztinának!
Majd pólóra kerül a kis Mayácska és remélem majd Biggie is :)