2013. május 28., kedd

III. Fehérvári Kutyaparádé

Egy szuper hangulatú napon vagyunk túl, remek időjárással, eltekintve a széltől :D Ma Székesfehérváron megvolt a csapatom első agility bemutatója!!! Mindenki a legjobbat nyújtotta, ügyesek voltak nagyon. A bemutató végén a szervezők megleptek minket egy emléklappal. Köszönjük szépen :)



2013. május 13., hétfő

IMCA válogató 2. forduló

Vasárnap Vácdukán voltunk, a válogató 2. fordulóján. Egy újabb fantasztikus napot tudhatunk magunk mögött, hiszen sikeresen vettük az elénk táruló akadályokat :)
Újabb 3 pályás verseny volt ahol az első körben az open agilityvel kezdtünk.

Maya 1 verő hibával és egy csúnya szlalom megtagadással futotta le a pályát.


Ezután Biggie egy verővel és két Verára kinézéssel cuki üzemmódban futotta le.


Délután az open jumping futammal folytattuk, amin büsz-büszk voltam a csajokra. A szlalom bemenetel mindkettőjüknél szép volt és a gyorsasággal is meg voltam elégedve. Biggienek már fárasztó volt, lehetett volna gyorsabb is de látva a korát és az időjárást nagyon jól teljesitett! Hibátlan futammal zártuk a napot vele.


Mayának becsúszott egy verő, mert naná, hogy méterekről rá kell hasalnia, de ettől még nagyon szép volt. 


Eredményeket még nem tudok.





IMCA válogató 1. forduló

A III. Smaragd kupasorozat ad helyszint az IMCA vb válogatóinak. 2013.04.21-én Csomádon volt megtartva az 1. forduló mind a Smaragdnak mind az IMCA válogatónak. Az idő szuper volt, jó meleg volt, és a csajok i
s ügyeskedtek.
Egyszerre 3 pályán zajlottak a futamok, mi az open agilityvel kezdtünk amit Korán Csaba rakott,
ahol Maya egy gyönyörü hibátlannal végzett, de sajnos mivel csak IMCA válogatóztam ezért nekem csak pont gyüjtéshez volt ez elég, az eredmény hirdetésénél nem hivtak ki minket. Az IMCA-s eredmény listán a 7. helyre volt elég a gyorsaságunk.

Biggievel 1 megtagadásos (szlalom bemenetel -.-") és két 5 pontos (verő) hibával teljesitettük a pályát.

Délután az open jumping következett, Tráj Tomi pálya. Konkrétan azt láttuk csak a pálya szélén, hogy mindenki kizáratja magát, és valóban....Halálos volt! Aki ismeri Tomit tudja, hogy néha elpattan valami az agyában és akkor csak rakja az aksikat :D Nos egy rakáson soook ugró, egymás után sooookszor és ide oda kerültetve meg hasonlók. DE. Biggievel egy gyönyörü szép, gyors hibátlannal megbirkoztam vele!!! ♥ Nagyon büszk-büszk rá, mert még hihetetlen lelkes is volt :) Az IMCA-s eredmény listán a 3. helyen végeztünk!!!!



Aztán ezután Mayával meg gyönyörü kizárás .... Mert elfelejtettem merre kéne megugratni az egyik ugrót :DDDD Igen, ilyet is csak én tudok :D