2011. május 22., vasárnap

Peregnek a napok

Mint azt már emlitettem, Maycival belefogtunk egy újabb sportágba a frisbee-be. Már meg is rendeltük a kinézett korongot hiszen Mayácska nagyon szépen fejlődik és hamar rákapott a témára.


Edzőm kihozta szombaton a korongjukat kipróbálni Maya mit kezd vele, azt is a szájába veszi e vagy egyáltalán arra is ugyanolyan érdeklődéssel lesz e mint másra. Nos nem kellett csalódnom benne, szépen rápörgött úgyhogy innentől már nincs visszaút. Még ugyan nem érkezett meg a rendelésünk de jövő héten már ki fogunk nézni edzőnkkel a parkba, hogy kicsit gyakoroljunk :)

Tegnap jó kis edzésünk volt, azt hittem hőgutát kapok. Rettentő meleg volt, hamar elfáradtunk a hőségben. Biggie-n látszott is, nem igazán akart "dolgozni". Egy kört futottunk aztán vissza az árnyékba. Maya az meg Maya, olyan mint egy szájber. :D A videón is látszik, hogy őt nem érdekli, hogy éppen megdöglik annyira melege van :D Igaz futam után azonnal csobbanás a tóba volt. Jött velünk Joey is akit most már rendszeresen fogom vinni. Sajnos róla nem készült videó pedig nagyon ügyeske volt. Az ugró akadályokat már szépen veszi, néha azért kikerüli őket de gyorsan fejlődik. Pallón is fut és a szlalomja is gyönyörű :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése