2011. augusztus 15., hétfő

Junior EO

Újra ellátogattunk Gyulára az agility fővárosába ahol 5 napot tölthettünk el kedvenc sportunkat űzve a Junior Európa Bajnokságon. A szállásunk nagyon szép helyen volt az erdőben, a személyzet kedves és segitőkész volt és mindenhez közel volt. Első napunkon csak elhelyezkedtünk és ismerkedtünk a hellyel, emberekkel és kipihentük az utazás fáradalmait.

Másnap edzések folytak a csarnokban délutánig, majd a Várkerttől indult egy bulizós felvonulás. Az országok egymást követték és hullám szerüen hangoztak el a sajátos szurkolások. Ria-ria-hungária és hasonló üvöltéseket hallhattak a gyulai lakók :) Nagyon sokan kijöttek az utcára figyelni bennünket, fotózni,videózni. Mint látható a képen még a helyi lapba is bekerültünk :)
Ebben a kocsiban ültek a bírók és egy Michael Jackson öltözetü emberke volt a sofőr. Ők vezették fel a felvonulást.
A felvonulás a sportcsarnoknál végződött, onnan mindenki ment a maga dolgára. A következő nap kezdődtek a futamok, az egyéni jumpinggal indítottunk de előtte az ünnepi megnyitó. A gyulai tánccsoport és a gyulai kutyások összefogtak és egy nagyon megható műsort adtak elő. Volt tánc,kutya és minden ami kell.

A pályánkat Rick Molenkamp rakta és elég jóra sikerült. Biggievel és Mayával is hibátlanra futottuk. Biggie 8. lett Maya pedig 5. :)


A futamok után mindenki hazament, elrendezkedett és indult vissza a csarnokba a gálavacsorára. Az étel ehető volt de a hangulat többet ért :) Főleg az utána lévő tánc a csarnokban. Mindenki bevonult és elkezdődött a buli. A birók is velünk ropták a ritmust és nagyon jó volt. A következő napokban hasznát is vettük hiszen pályaépitésnél mi adtuk a kellő party hangulatot a nézőknek :)
Barátnőmmel Szofival még elmentünk a csarnoki buli után másfele is a városban. Összefutottunk ismerősökkel és velük tartottunk az éjszakába. Majdnem csak hogy reggel lett mire hazaértünk, aludtunk egy kicsit és kelhettünk is fel :D Szombaton a csapat futamok jöttek, ahol Rick rakta az agilityt, Arnaldo Benini pedig a jumpingot. Ezek a pályák is nagyon élvezhetőek voltak, Biggievel ezeket is hibátlanra teljesítettük. Mayával futottam egy hibátlant és egy zóna lefele hibásat sajnos de ettől függetlenül gyönyörű futam volt.
Biggie csapat jumping

Maya csapat jumping

Biggie csapat agility (sajnos Mayáé nincs meg)

A futamok elég jól sikerültek szerintem, a csapat többi tagja is szépen teljesített és ezáltal a midik között a mi csapatunk lett a 3. összetettben!!!
Vasárnap az utolsó napunkon az egyéni agility futamok következtek. Arnoldo tette a pályát ami ugyancsak szuperül sikerült.Biggie hibátlan futammal zárta a napot Maya pedig sajnos ez kizárással, mert hangom se volt plusz egymás után jöttünk és kicsit szét voltam zuhanva. Nem figyeltem egy másodpercre és máris elszállt szegénykém :( De okos-ügyes volt nagyon és büszke vagyok rájuk, gyönyörüen teljesítettek minden nap!!!!
Maya (Biggie futamára még várunk)

Egy kicsit a hangulatról: a folyamatos zene és tánc és egymásért izgulás leírhatatlan élmény volt! A nagy sóhajok egyes futamoknál, a kizárásnál a taps és biztatás a párosnak, a közvetlen olaszokkal csevegés és gratulációk...Hát hihetetlen volt!!! A szálláson az olaszokkal voltunk ott is ami volt...mikor nem sikerült egy nap a szlalom bemenetel nekik és elkezdtek zászlókból és esernyőkből csinálni szlalomot...és ott gyakoroltak. Vagy egy nap után jöttek és együtt örültünk a sikereknek...Felejthetetlen!!!! Imádtam mindent!!! Köszönöm!!!

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok az elért eredményekhez! Nagyon ügyesek voltak a Csajok! *-*
    Az utolsó videón annyira látszik, hogy milyen volt a hangulat, mert kizártak, de végig tapsoltak nektek! :DD

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük Zsófi :)

    Nos igen, bárki téveszt nagy sóhajok ha bárkit kizárnak végig tapsolás... Annyira ááá volt az egész, vissza akarok menniiiiiiiii!!!!

    VálaszTörlés
  3. Rettentő ügyesek voltatok! Gratulálok mindegyikőtöknek! A képek és a videók szépen visszaadják a hangulatot. Azt hiszem, most mind akik nem voltunk ott, nagyon irigykedünk:) Gratula még egyszer is!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen a csajok nevében is! Leirhatatlan ami ott volt de tényleg, a mai napig kiráz a hideg ha visszagondolok rá :) Egy igazi mérföldkő az életemben!

    VálaszTörlés
  5. nice photos, nice runs, but you should write something for your international readers as well :)

    VálaszTörlés