2010. július 13., kedd

Gambler leirás

Sokan irtak nekem, hogy nem nagyon értették meg mi is az a Gambler. Na akkor részletesen leirom :)
Szóval van egy agility pálya aminek az első és utolsó akadályát megadja a biró. A közte lévő akadályokat Te magad találod ki, hogy mi-mi után következzen. Az egyes aksiknak meg vannak a maga pontjai pl egy ugró akadály 1 pontot és a palló mondjuk 5-öt és igy tovább. Az győz a versenyben aki több pontott szerzett meg. Egy akadályt összesen 3-szor lehet teljesiteni és egy több pontos akadály után egy 1 pontos jöhet (például egy palló után nem jöhet szlalom mivel a palló 5 pontos a szlalom meg 3)
30 másodperc áll rendelkezésre a pálya elvégzéséhez plusz 10 másodperc a Joker pálya ami azt jelenti, hogy a biró a 3 utolsó akadályt megnevezi és egy megadott irányba kell azt teljesiteni (a mi esetünkben 3 ugró akadály volt S alakban) Miután bekiabálják a Jokert akkor lehet nekiállni és ha az idődben benne vagy és megcsinálod akkor 20 pontot kaphatsz érte. Viszont ha előbb kezdesz neki vagy kifutsz az időből akkor nem kapsz érte plusz pontot.
Régen, nagyon régen voltak ilyen Gambler versenyek Magyarországon de eltervezték a szervezők, hogy kb 2 hónaponta szeretnének ilyeneket csinálni. Én várom nagy szeretettel :DDD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése