2010. október 5., kedd

Időjárás

Napi szinten klikkerezek csajokkal. Még csak klikk-juti szinten vagyunk nem sietünk sehova. A lelkesedésből nincs hiány. Majd ma letesztelem őket, hogy maga a klikk hang mit vált ki belőlük. Kimegyek majd kertbe és egyszer csak klikk. Ha rám néznek és jönnek nagy csóvával akkor sikerült megértetni velük, hogy a klikk a kaját jelenti. :)

Az időjárás viszont lelomboz mindenkit. Álmositó és vacogós amit nem szeretünk....bár ki szeret fázni? Csajok vacognak nekem meg nincs kedvem kimenni ilyenkor de nem hanyagolhatom őket úgy hogy fél ruhásszekrényt magamra öltöm és már itt se vagyok. De majd ha ezt túléljük és jön a tél a csajok is jönnek be hozzám a melegre. Minden évben téli szünet első napján jól megfürdetjük őket és onnantól kezdve benti kutyákká válnak és addig lesznek a szobatársaim amig jó idő nem lesz. (Különben furcsa mivel csak télen akarnak bejönni a házba. Nyáron vagy akármikor máskor 5-10 perc után már kéredzkednek ki az udvarra. Végül is ez jó, mert tudják, hogy nincs ki be mászkálás csak mikor bent alvásos idő van :D )
Szombaton verseny...már nagyon várom! Sőt...eszméletlenül várom mivel rég voltam már! Sajnos a csapatból én leszek az egyedüli képviselő de ez nem fog levenni a teljesitményből (remélem) mivel szüleim ott lesznek és támogatnak...mint mindig :) Remélem az idő is kedvezni fog és nem lesz esőben gazdag napunk...Nem szeretnék sárban szaladgálni mint a pünkösdi versenyen bár a verseny hevében ez nem tünik fel csak lehetnek kellemetlenségek emiatt. Lábhúzódás,esés,megfázás ilyesmi. Most néztem az előrejelzést és elvileg "derült idő várható" szóval maradjon is ez igy és minden oké lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése