2010. augusztus 29., vasárnap

Beagle panzió

A mi otthonunkat nyugodtan lehetne beagle panziónak hivni. A baráti körünkben bárki aki valakihez leakarja adni a kutyusát, mert nem tudják magukkal vinni azonnal engem keres meg. Nálunk van hely, szeretet és biztonság szóval szivesen bevállaljuk a kutyusokat. Biggievel és Mayával nagyon jó dolgom van, hogy úgy mondjam mivel sok kutya nem türi meg ha a házába befészkel egy másik kutyus vagy vacsoránál egymás mellett esznek de nagyon barátságosan fogadják az újabb vendégeket a csajaim. Lássuk csak kik fordultak meg eddig nálunk:


Ginát a parkból ismerjük és akkor költözött hozzánk pár éjszakára mikor gazdija elutazott. Nagyon okosan viselkedett az éjszakai ugatásokat kivéve, de elnéztük neki hiszen még sosem aludt külön a gazdijától.






Joey és Beny avagy Maya tesója és apukája. Ők együtt laknak szóval ha a gazdik elutaznak irány hozzánk. Ez elég gyakori na meg kulcsom van hozzájuk szóval amikor csak akarom átmegyünk hozzájuk had játszanak kicsit a kutyák vagy elviszem négyüket sétálni.


Semmivel "szemmivel" a beagle találkozók alkalmával ismerkedtünk össze és gazdájával hoztuk létre a Balatoni Beagle Clubbot. Mikor kiutazott Németországba, Semmi a lányaim társaságát élvezhette 2 hétig.





Fifi egy utcával alrébb lakik tőlünk. A parkban ismerkedtünk össze jobban gazdájával és télen mikor mentek külföldre sielni mindig mi vigyáztunk rá. Nagyon aranyos kutyus, a kezdetekben még jött velünk agilityzni is de nagyon elmaradoztak és már egyáltalán nem járnak.



Amy a beagle fajtamentés keretei között jött hozzánk. Körülbelül 3 hétig lehetett nálunk mikor jelentkeztek gazdi jelöltek és elköltözött tőlünk egy kis keverék kutyus és egy szerelmes pár kezei közé. Nagyon jó helyre került, párszor már találkoztunk vele és jó érzés tudni, hogy nem kell valami menhelyen vagy utcán tengődnie. Megtudtuk előző életéből egy kis részletet, szegény még nem volt 1 éves de már ellett és utána utcára dobták. Több hétig kóborolt miután egy öregek otthonába befogadták és onnan került át hozzánk. Megtanult szépen sétálni, kutyák között viselkedni és pár trükköt is tanult mig itt volt.


Bigli vagy eredeti nevén Angie is kóbor kutyus volt. Pár napig lehetett nálunk mig nem jelentkeztek a gazdái érte. Sajnos elég rossz körülmények között él és nagyon nem számit senkinek sem Angie de muszáj volt vissza adni a tulajdonosoknak. Borzasztó érzés volt az elválás!


Természetesen nem csak bigliket fogadunk be, más fajtákat is szivesen látunk nálunk csak hát eddig nem volt ilyenre példa :D

2 megjegyzés: