2010. augusztus 21., szombat

II. KASE kupa


Pörögnek az események nálunk, örülök, hogy ha egy kicsit géphez jutok. Szóval csütörtökön eljött hozzánk Linda (Sára és Amy gazdi) Csütörtök este bementünk városba Nando haverommal, igy hárman csavarogtunk. Vettünk martinit aztán iszogattunk ketten, mivel Nando kocsival jött sajnos ő csak Cappyt kapott :D Hajnali 3 körül hazaértünk és aludhattunk fél 7-ig, mert kelhettünk fel, hogy 7-re az edzőpályán legyünk. Viki -az edzőm- nagyon húzós, amolyan "köcsög" pályákat tett ki nekünk. Mondtuk is neki, hogy " mi az rosszul aludtál? " :D De legalább már tudjuk mit kell gyakorolni hiszen még sosem volt olyan edzés mikor a palló feljárójánál ott a kúszó mindkét szája....Ott szépen elrontottam Mayával, hiába mondtam neki, hogy "fel" inkább körbe-körbe rohangált a kúszóban. Elég vicces jelenet volt majd ha csapattársam feltölti a videókat hozom. Ezután jött a jumping futam amit "szépségesssen" megcsináltunk. Forgolódós de futós pálya ami kedvezik Mayámnak, imádja az ilyeneket! Lett egy verő hiba meg egy szlalom hiba ha jól emlékszem de ettől függetlenül mi voltunk a leggyorsabbak!!!! Ennek a hirnek annyira örültem, olyan szépen ment a csajóca és annyira jó volt tudni, hogy "nesze border collie meg malinois" itt egy vérbigli!! :))) -nőtt az egóm rendesen- 1. helyen végeztünk ezzel a teljesitménnyel. Utána pályaépités és jöhetett a csapat futamok. Léna goldennel tettek össze engem és Mayát, a pálya szuper volt nekem nagyon tetszett. Hibátlanul lefutottuk és agyon csókolgattam a leányzót olyan szépen ment. Kis szünet, pancsiztattuk a kutyákat majd feltették a KO pályát. A nevezési dij kutyánként egy darab sport szelet volt mindenkinek. Aki megnyeri a KO-t az visz mindent!! Nagy volt a kisértés és Mayával alkottunk....Egy zacskónyi csokival tértünk haza és a tudattal, hogy szuperbiglim van aki ha akar mindent belead és képes lefutni bármilyen fajtát !! (L) -ego,ego,ego,ego-

Apukám mindez közben csinálta a háttérben a fincsi pörköltet bográcsban. Futamok utána eredményhirdetés majd kaja. Nagyon finom lett mint mindig :P Köszönjük a tegnapot Viki nagyon jól éreztük magunkat!!!

Versenyről Dia eljött hozzánk szóval igy már hárman voltunk csajok. Kb 3-ra értünk haza és 6-ig aludtunk :D 7-re mentünk a buszpályaudvarra, találkoztunk a barátommal meg annak haverjaival és mentünk piát venni majd ki a Palotavárosra (város széle) és ott szépen iszogattunk meg vizipipáztunk. Páran UNO-ztak, cigit töltöttek,deszkáztak szóval volt ott élet rendesen. Az esti tüzijáték elmaradt de volt pár petárda robbanás.

Mikor hazaértünk még megnéztünk egy filmet meg kajáltunk. Nagyon jó nap/napok volt/voltak :)))

4 megjegyzés: